CrossFit Övik

LAT: 63.304831.
LNG: 18.72137.
Meny

Månadens profil: Deborah Boström

Hallå där Deborah! Berätta, vem är du?
– Deborah Boström, 27 år. Arbetar som läkare på sjukhuset här i stan, bor i Gullänget i ett radhus tillsammans med min sambo.

Träningsbakgrund?
– När jag var yngre tränade jag rytmisk gymnastik och dans, men slutade med det när jag var 15 då jag inte ville lägga ned all den tid som krävdes. Sedan dess har jag varit en gruppträningsmänniska tills jag tröttnade och ville testa något annat, varför jag började med CrossFit. Tränar och håller även pass i Poledance sedan några år tillbaka.

Nu när du tränat här ett tag, vad anser du vara det bästa med CrossFit Övik?
– Variationen där inget pass är det andra likt, alla grymma instruktörer som både är så otroligt kunniga, duktiga på att lära ut och peppande, men framför allt gemenskapen som finns bland alla oss som tränar på boxen.

Finns det något du åstadkommit med din träning genom CrossFit Övik?
– Massor av saker! Jag tycker för första gången i mitt liv att det är roligt med styrketräning, jag har utmanat mig själv i saker jag aldrig trodde att jag skulle klara och har fått in en allsidighet i min träning som jag inte haft tidigare.

Sju snabba:
Träningsmål 2017?
– Inget annat än att fortsätta bibehålla träningsglädjen!

Roligaste övningen?
– Gymnastiska övningar av olika slag samt Back Squats

Värsta övningen?
– Utan tvekan Thrusters.

FavoritWOD/pass?
– Alla typer av team-wod där man får arbeta två och två

Bästa träningslåten?
-Oj, det beror helt på humör. Men vill jag ta till mitt ”jävlaranamma” brukar jag sätta på My Own Worst Enemy av Robert Pettersson

Favoritmat?
– Paj!

Det här vet typ ingen om mej…
– Jag blir sjukt rädd av läskiga filmer, har aldrig sett någon skräckfilm och vågar knappt se Harry Potter-filmerna…

Slutligen; något att säga till alla därute som funderat på att besöka/börja träna hos Crossfit Övik?
– Fundera inte längre utan kom och testa! Jag har aldrig en sekund ångrat att jag tog mod till mig och for dit för att testa och det kommer säkerligen inte du göra heller!