CrossFit Övik

LAT: 63.304831.
LNG: 18.72137.
Meny

Månadens profil: Elin Östman!

Tjena Elin! Vem är du?
– Är 19 år. Tog studenten i våras, jobbar extra just nu. Tycker om att träna och baka.

Vad har du för träningsbakgrund?
– Tränade rytmisk gymnastik och spelade fotboll när jag var mindre, slutade med fotbollen när jag var 15 år p.g.a. att jag pajade knäet. Sedan dess har jag tränat på gym. Tyckte dock efter ett tag att det blev tråkigare och tråkigare. Precis då, blev jag introducerad för CrossFit, som jag har tränat sen dess.


Vad är det bästa med CrossFit Övik?

– Att jag har träffat en massa nya härliga människor som har samma intresse för träning som jag själv. Och de har dessutom lärt mig massa nytt om träning och om CrossFit, vilket i sin tur gett mig massor med motivation och inspiration.


Något speciellt som du har åstadkommit med din träning hos oss?

– Typ allt! Lärt mig massor av saker jag inte kunde innan, allt i från handstand push-ups och muscle-ups i ringarna till olika styrkelyft.


Träningsmål 2015?

– Få tillbaka styrkan och konditionen jag hade innan senaste knäoperationen.


Roligaste övningen?

– Hinderbana på händer


Värsta övningen?

– Rope-climb


Mardrömspass?

Murph och Angie är två jag helst skippar eftersom de innehåller massa Pull-ups och armhävningar, vilket jag helt enkelt bara är skitdålig på.


Bästa träningslåtar just nu?

– Kan inte välja en. Alla dessa äger:

Enter Sandman – Metallica

Original Don – Major Lazer feat. Partysquad

Express yourself Gent & Jawns Remix – Diplo feat Nicky Da B

Right on Time – Skrillex

Destroyer of speakers – F.O.O.L