CrossFit Övik

LAT: 63.304831.
LNG: 18.72137.
Meny

Månadens profil: Linn Nässén

Tjena Linn! Berätta lite kort om dig själv.
– Är 36 år och gift med Jörgen och har 2 barn tillsammans. Bor i Hörnett och jobbar som controller på SEKAB.

Vad har du för träningsbakgrund?
– Har hållit på med både lagsport och individuella sporter. Har tränat och tävlat i längdskidor och slutade spela fotboll för ca 2 år sedan. Har aldrig varit någon riktig gymtjej men började gå på Björns pass på Friskis och tyckte det var grymt kul. Sen så lockade han mig vidare till CrossFit Övik och nu är jag helt fast!

Vad tycker du är det bästa med CrossFit Övik?
– Det bästa med CrossFit Övik är allas träningsglädje och den härliga sammanhållning som skapas bland medlemmarna. Träningen är otroligt varierande. Det är styrka, teknik, uthållighet och kondition. Det är så brett så det finns alltid något att lära sig.

Finns det något särskilt du har åstadkommit med träningen hos oss?
– Framför allt har jag vågat utmana mig själv och testat på nya saker. Sen så har jag blivit starkare vilket känns både i rygg och bål och som är ju bra när man har ett stillasittande jobb.

6 snabba:
Träningsmål 2016?
– Fortsätta att tycka det är lika roligt som jag tycker det är nu. Skulle vilja kunna klara av en muscle-up!

Roligaste övningen?
– Pull-ups.

Värsta övningen?
– Alla pass om har övningen Push-ups.

Favoritpass?
– Tycker alla metcons in teams of 2 är roliga.

Bästa träningslåt?
– Jag är allätare när det gäller musik. Har näst intill lärt mig att acceptera Joels heavy metal musik, hahaha.

Favoritmat?
– Mexikansk mat.

Det här visste ni inte om mig?
– Är med i Guinness rekordbok då vi vann en fotbollsmatch med 43-0 (!)