CrossFit Övik

LAT: 63.304831.
LNG: 18.72137.
Meny

Månadens profil: Mikaela Brandberg!

Men tjena Micca! Berätta om dig själv!
Tja! Mikaela Brandberg här. Jag är 29 år och jobbar som säljare inom media och marknadsföring på 7an Mediapartner. Är sambo, tycker väldigt mycket om att träna och hänga med folk jag gillar. Bäst av allt tycker jag om att vara glad!

I bagaget inom träning och idrott har jag en lång tids hockeyspelande bakom mig. Jag började i anrika Järveds IF med grabbarna som 7-åring och fick lov att avsluta mitt spelande som 23-åring, då i Modo Hockey Dam, p.g.a. fotproblem. En del fotboll har det också hunnits med under årens lopp, på både högre nivåer och plojfotboll.

Nu när du tränat här ett tag, vad anser du vara det bästa med CrossFit Övik?
Man känner en sjukt härlig gemenskap med alla man tränar med här på boxen, en härlig känsla för en som alltid varit lagspelare. Sen tycker jag träningsformen CrossFit är jäkligt rolig såklart! Man får hela paketet genom CrossFit; styrkan,uthålligheten, rörligheten och snabbheten.

Något du åstadkommit med din träning genom CrossFit Övik som gör dig lite extra stolt?
Många saker! För att lyfta något så är det framförallt att CrossFit har kunnat förvandla ett kylskåp, som jag känt mig, till något betydligt mycket smidigare och rörligare. Och att jag blivit så mycket starkare genomgående i hela kroppen än när jag tränat på ett ”vanligt” gym.

Vad är ditt träningsmål 2015?
Att bli helt återställd i min ena axel som krånglat ett tag. Samt att kunna se tillbaka på året som gått och känna mig nöjd med vad jag presterat och utvecklat under 2015!

Roligaste övningen?
Där måste jag säga de flesta ben/rumpövningar, då jag känner att min styrka är benen.

Värsta övningen?
Utan tvekan är det snatch, och det för att jag inte är nog bra teknikmässigt och samtidigt hämmas av min axel.

Passet som ger dej mardrömmar?
Ett pass som skulle innehålla både snatch, burpees och löpning  skulle göra mig sömnlös!

Till sist, vilken låt tränar du helst till just nu?
Är en sucker för väldigt mycket musik men just nu är det ”Springfield” med Martin Tungevaag som tar första platsen på träningslistan!