CrossFit Övik

LAT: 63.304831.
LNG: 18.72137.
Meny

Månadens profil: Veronica Engström!

Tjena Veronica! Berätta, vem är du?
– Veronica Engström, 24 år gammal. Jag är utbildad socionom och arbetar inom socialtjänsten. Bor på landet tillsammans med min sambo Victor och vår finska lapphund Kygo.

Träningsbakgrund?
– Jag har på yngre dagar åkt konståkning under ett antal år men slutade med det och började istället spela fotboll och innebandy. De senaste åren har jag dock satsat på innebandyn och spelat några säsonger i elitserien samt i division 1. På grund av brist på motivation beslutade jag mig för att sluta spela efter säsongen 14/15 och började då istället att träna hos Crossfit Övik, som ersatt lagidrotten på ett fantastiskt bra sätt!

Nu när du tränat här ett tag, vad anser du vara det bästa med CrossFit Övik?
– Helt klart den gemenskap och glädje som finns hos Crossfit Övik! Som tidigare lagidrottare är det värdefullt med den sammanhållning och stämning som finns på boxen. Instruktörerna är grymma och likaså träningskamraterna! Träningsmässigt gillar jag variationen på träningen och att nästan varje träningspass innebär nya utmaningar.

Finns det något du åstadkommit med din träning genom CrossFit Övik?
– Jag har fått en generellt mycket bättre fysik i hela kroppen, framför allt har jag vågat utmana mig själv och testat på nya saker.

Fem snabba:
Träningsmål 2016?
– Ha roligt! Och att klara strikta pull-ups.

Roligaste övningen?
– De flesta sorters squats är roliga!

Värsta övningen?
– Snatch!

FavoritWOD/pass?
– Metcons in teams of 2 eller pass som innehåller löpning kombinerat med styrka.

Favoritmat?
– Tacos!

Slutligen; något att säga till alla därute som funderat på att besöka/börja träna hos Crossfit Övik?
– Kom och kör, du kommer garanterat inte att ångra dig!