Mikaela Brandberg
E-postadress:
mikaela@crossfitovik.se
Telefonnummer: 076-8450165

Mikaela är namnet, men kallas alltid för Micca. Träningsbakgrund inom fotboll samt ishockey på elitnivå. TRX-instruktör och CrossFit Level 1 Trainer. Har under en tid även varit Ass.tränare inom Modo Hockeys Damjuniorverksamhet med fokus på fysträningen. Hade turen att prova på CrossFit 2014 och är sedan dess såld på den här träningsformen!  Ägare och Head Coach på CrossFit Övik.

Björn Leonhed
E-postadress: bjorn@crossfitovik.se
Telefonnummer: 070-2427449

Björn är tyngdlyftnings-
instruktör, Eleiko functional coach level 1 och Eleiko strength coach level 1. Tidigare erfarenheter inom kampsport och tyngdlyftning. Kuriosa: Distriktsmästare i kast med liten boll på DM i Västerbotten 1996
Linda Glans
E-postadress: linda@crossfitovik.se
Telefonnummer: 073-8177578

Tyngdlyftnings- och Kettlebellinstruktör, Eleiko Basic Gymnastic Trainer samt certifierad MammaMage-instruktör. Har en bakgrund inom simning och gym. Fastnade för CrossFit 2010 och nötte frivändningar, svingar och burpees i min ensamhet på gymmet innan jag fann min andra familj i CrossFit Övik. Ända sedan dess är söndag veckans bästa dag - för då släpps ju veckans pass!!! Har även instruerat inom spinning, core och funktionell styrka.
Anton Glans
E-postadress: anton@crossfitovik.se
Telefonnummer: 070-5721236

Tyngdlyftnings- och Kettlebellinstruktör, Eleiko strength coach level 1 samt CrossFit Level 1 Trainer som tröttnade på klassiskt gym och fastnade för svettigare utmaningar och träning tillsammans. Började träna CrossFit 2012, annars har styrketräning varit min idrott sedan jag var 15 år gammal. Shirtless och tights anses vara favoritplagg.
Joel Göransson
E-postadress: joel@crossfitovik.se
Telefonnummer: 073-8468341

Var en discogymmande hårdrockare som blev less på chest/biceps-rutinen. Fattade tycke för dessa knasbollar som hoppade och flög runt på gymmet omkring en. Efter att ha provat några pass blev jag beroende. Utbildad Eleiko functional coach level 1 och är självutnämnd "The wild card" i detta CrossFit-slaviska gäng.
Gabriella Holmstén
E-postadress: gabriella@crossfitovik.se
Telefonnummer: 073-2225752

Gabriella a.k.a Gabbi. Eleiko Basic Gymnastic Trainer och Eleiko strength coach level 1 som har en lång bakgrund inom konståkning och fotboll med flera års erfarenhet av att coacha barn och ungdomar inom konståkning. Blev skadad 2010 vilket gjorde att jag började träna på gym tills våren 2014 då jag fann kärleken till CrossFit. På fritiden hänger jag gärna på boxen och tunga squatpass är inget jag tackar nej till. Gillar i övrigt att baka vilket jag också är grym på (Roy Fares är en stor förebild f.ö). Håll utkik i boxen så kanske ni har turen att få smaka mina awesome bakverk!
Jessica Jonsson
E-postadress: jessica@crossfitovik.se
Telefonnummer: 076-8398001

F.d. fotbollsspelare som la skorna på hyllan vid flytt ner till Skåne -07. Hittade CrossFit av en slump -13 och fastnade direkt för gemenskapen och intensiteten. Började coacha 2016 och har en förkärlek för tunga lyft och långa metcons. Utbildad Eleiko functional coach level 1 och Eleiko strength coach level 1. Deltog i CrossFit Games Meridian Regional -16 vilket var en grymt häftig upplevelse! När jag inte är i boxen så hittar ni mig i köket, tycker om allt med choklad och lakrits, helst i kombination!
Frank Eriksson
E-postadress: frank@crossfitovik.se
Telefonnummer: 070-3419844

Tycker om att både springa långt och lyfta tungt, men framför allt att utmana mig själv med nya påhitt. Från lagsporter till styrketräning och långdistanslöpning tog till sist en granne i Linköping mig till den perfekta kombinationen med CrossFit, där det var kärlek vid första ögonkastet! Sedan 2012 har jag plågat mig själv med den här underbara träningsformen. Det bästa med CrossFit är tveklöst sammanhållningen från lagsport i kombination med att alltid tävla mot sig själv under varje pass.
Robin Gustafson Vikner
E-postadress: robin@crossfitovik.se

Har en bakgrund inom hockey, fotboll och innebandy innan jag började styrketräna på gym som sedan ledde till att jag testade CrossFit och fastnade. Är utbildad av svenska Tyngdlyftningsförbundet och har gått wbcm seminarie med Oleksiy Torokhity. Tävlar inom tyngdlyftning och har varit på 3 sm-tävlingar och har 3 distriktsrekord i Västerbotten.
Sophia Näslin
E-postadress: sophia@crossfitovik.se

Power Flow instruktör på boxen, tidigare erfarenhet som instruktör inom bl.a. kampsport och pole dance. Sedan jag upptäckte CrossFit 2014 har sporten funnits med som ett självklart komplement till min övriga träning.