CrossFit Övik

LAT: 63.304831.
LNG: 18.72137.
Meny

Boka pass

CrossFit Övik använder bokningsportalen Wodify för passregistrering. Klicka på Make reservation (kalenderrutan) i Wodify-kalendern nedan, bredvid önskat datum och aktuellt instruktörslett pass som du vill delta på. Du kommer då behöva logga in med dina användaruppgifter till Wodify som du får så fort du blivit medlem hos oss. Om du skulle behöva avboka ett pass klickar du bara på Cancel reservation i rutan bredvid. Då försvinner din plats i mån för andra träningssugna. Om ett pass blir fullbokat kan man ställa sig i kö. Om en ledig plats skulle uppstå får de som står i kö ett mail om detta och har möjlighet att boka in sig. Wodify finns även som app där appar finns, där man smidigt kan boka in sig på valbara pass. Kom ihåg att välja rätt program för att kunna boka önskat pass (eg. Athlete/SOMA MOVE/OlyTisdag).

Hur många platser som finns bokningsbara ser du enkelt på aktuellt pass, t.ex. 7 of 16 reservations = 9 lediga platser kvar.  Pass går att boka från söndagen veckan före för hela nästkommande vecka (du kan även sortera på datum i Wodify-kalendern nedan).

Observera att Open Gym behöver man inte boka in sig på för att få plats. För öppettider se Om oss – Öppettider.

Regler för bokning

– Om du har reserverat en plats men vet att du inte kan medverka på passet: avboka dig senast 2 timmar före avsatt tid. Självklart har vi förståelse för om något oförutsett inträffar strax inpå passet, men ta vänligen kontakt med oss efteråt och förklara läget.

– Vi förbehåller oss rätten att ställa in ett pass om det är två eller färre reservationer när två timmar återstår innan klasstart. Vid sådant utfall meddelar vi våra medlemmar via SMS/mail.

Prova-på-pass!
Kom ihåg att alla har två stycken gratis ”Prova-på-pass” om man är intresserad av att komma och testa! Skriv då ett mail till mikaela@crossfitovik.se där du uppger namn och vilken dag och pass du vill träna så bokar vi in dig under aktuellt instruktörsledda pass. För att du ska få så bra coachning som möjligt försöker vi hålla ner antalet prova-på-deltagare till max två per pass.

Är du nyfiken på vad veckans pass erbjuder? Klicka på aktuell vecka under Veckans pass.