CrossFit Övik

LAT: 63.304831.
LNG: 18.72137.
Meny

Drop-In träning

Vi älskar att få besök – välkommen till CrossFit Övik

 Har du vägarna förbi Övik?

Lika mycket som vi älskar att träna och skapa nya bekantskaper med andra boxar runt om i Sverige och världen så älskar vi att få besök. Så har du vägarna förbi Övik är du varmt välkommen att kika in – träna eller bara säga hej!

Vi kan inte garantera plats på våra atletpass om du kommer förbi oannonserad. Därför är det viktigt att du hör av dig innan. Titta igenom schemat och skicka oss ett mejl eller ring och berätta vilket datum du tänkt komma förbi så ser vi till att det finns en plats reserverad för dig.

Kostnad

Drop-In-träning kostar 150kr – eller så köper du en CrossFit Övik t-shirt och tränar gratis.
Vi tar swish.

Det praktiska

Vi förutsätter att du tränar CrossFit regelbundet och har koll på grunderna. Var på plats en stund innan passet börjar så du slipper stressa samt hinner prata med coachen och köpa din t-shirt eller betala träningsavgiften.

Träna på egen hand?

Vi vill att du som kommer till oss ska känna dig välkommen och att någon möter dig i dörren, därför välkomnar vi drop-in träning på våra bemannade öppettider. Se schema.

Träna mer än en gång?

Kommer du vara i eller i närheten av Övik under en längre period och vill kunna träna här mer än en gång, kontakta oss så löser det.

Varmt välkommen/

Mikaela med coacherna

Kontakt: mikaela@crossfitovik.se, 076-8450165