CrossFit Övik

LAT: 63.304831.
LNG: 18.72137.
Meny

Mammaträning

Mammaträning i small group PT-format hos CrossFit Övik!

Har du fött barn? Har du efter graviditet och förlossning haft en känsla av att bålstabiliteten förändrats? Eller har du besvär från bäckenbotten?
Linda, både instruktör hos oss, certifierad MammaMage-instruktör och arbetande barnmorska, erbjuder small group PT-klass inom mammaträning. Denna klass bygger på MammaMage-konceptet, där stor vikt läggs på bålstabilitet inklusive bäckenbottenträning. Varje pass tränas hela kroppen, både styrka och kondition. Alla som någon gång varit gravida är välkomna!

Kursen består av sex tillfällen varav det första innehåller en teoridel om vad som händer i kroppen under och efter en graviditet. Resterande kurstillfällen innehåller aktiveringsövningar, uppvärmning och självklart träning. Inga förkunskaper krävs. Kursen passar alla – vana träningsutövare samt de som inte har sådan stor träningserfarenhet.
Barn (inte syskon utan barnvakt – vi har ett loft/kök där man kan sitta om så behövs) är självklart välkomna under träningstillfällena. Kursen kan ses som en start för att sedan komma igång med träningen på egen hand.

Kursen kommer vara till störst nytta om du redan innan, mer eller mindre, gått igenom MammaMage-appen (finns att ladda ned för en liten peng).

Platser: 6 deltagare
Pris: 1000:-

Om du efter kursens slut väljer att teckna ett årskort hos oss drar vi av 1000 kr (dvs. motsvarande hela kursavgiften) på ditt köp!

Kommande kursstart:
Söndag 10 november kl.18.30

Har du någon fundering eller vill anmäla dig till nästa kurstillfälle är du varmt välkommen att kontakta oss!
Telefon: 076-8450165
E-post: mikaela@crossfitovik.se