Grundkurs

Inom kursen lär du dig grunderna inom CrossFit och funktionell träning. Vi går igenom grundläggande lyft som knäböj, marklyft, pressar, frivändningar, ryck och kettlebells samt gymnastiska positioner och kroppsiktsövningar. Fokus läggs på teknik och säkerhet samt i viss mån också effektivitet av övningarna. Varje pass kommer avslutas med en så kallad metcon där en och annan svettdroppe utlovas! Inga förkunskaper krävs.

Denna kurs omfattar åtta tillfällen med två pass i veckan i totalt fyra veckor.

Onsdagar 19.15-20.30
Söndagar 10.00-11.15
Pris: 1000 kr/person 

 

Passar en intensivkurs dig bättre?

Då ska du boka grundkurs PT.

Här har vi kortat ner tiden men behåller samma läroplan.
Under två tillfällen á 1,5h går vi i genom vår grundkurs.
Grundkurs PT kan man boka ensam eller tillsammans med en vän.
Tid efter överenskommelse.
Boka tid via mail: info@crossfitovik.se

Pris: 1500kr/person

Grundkurs i grupp start 18/5 - BOKA HÄR!

Mammaträningskurs

Har du fött barn? Har du efter graviditet och förlossning haft en känsla av att bålstabiliteten förändrats? Eller har du besvär från bäckenbotten?

Johanna Påhlsson som är cert. STOTT pilates-instruktör och cert. mammamage-instruktör samt utbildad av Carolyn Anthony, Center for womans health är ansvarig för vår mammaträningskurs. Under den här kursen fokuserar vi på att hitta och stärka de djupa magmusklerna, bäckenbotten samt sätet. 

Kursen består av 12 tillfällen under 6 veckor. Inga förkunskaper krävs. Kursen passar alla mammor som passerat 5 veckor efter förlossning - vana träningsutövare samt de som inte har sådan stor träningserfarenhet. 

Boka din plats här!