PT MAMMAMAGE

Har du fött barn? Har du efter graviditet och förlossning haft en känsla av att bålstabiliteten förändrats? Eller har du besvär från bäckenbotten?

Linda, både instruktör hos oss och arbetande barnmorska, är ansvarig för vår PT Mammamage Linda är också certifierad Mamma Mage instruktör.   

Att hitta tillbaka, eller att börja träna efter att man fått barn kan vara krångligare än man tror. Rutinerna och prioriteringarna ser annorlunda ut och är man dessutom kvinna så har kroppen gått igenom en enorm förändring. 

CrossFit Övik erbjuder alla kvinnor som någon gång fött barn möjligheten att boka en Mammamage screening hos vår coach och cert. MammaMage instruktör Linda. Perfekt innan du ska komma igång med träningen igen!

Vi träffas, samtalar om din/dina graviditeter och förlossningar samt tidigare träningsvanor och nuvarande mål. Efter det tittar vi på hur magen och bäckenbotten arbetar och går även igenom övningar som hjälper rehabiliteringen framåt. Om du önskar så går vi också igenom mer specifika rörelser och övningar för ex. CrossFit, styrketräning, löpning mm.

Tid: 60-90 min
Kostnad: 750 kr

Önskar du mer information, vänligen kontakta Linda.

Linda Glans

Linda Glans
PT Mammamage

mammamage@crossfitovik.se