MAMMATRÄNING SMALL GROUP & PT MAMMAMAGE

Har du fött barn? Har du efter graviditet och förlossning haft en känsla av att bålstabiliteten förändrats? Eller har du besvär från bäckenbotten?

Linda, både instruktör hos oss och arbetande barnmorska, är ansvarig för vår mammaträning i smallgroup PT format. Linda är också certifierad Mamma Mage instruktör. Kursen bygger på MammaMage konceptet där vi lägger stor vikt vid bålstabilitet inklusive bäckenbottenträning. Varje pass tränar vi hela kroppen, både styrka och kondition. Alla som någon gång varit gravida är välkomna oavsett hur gamla barnen/et är. 

Kursen består av 6 tillfällen varav det första endast består av teori om vad som händer i kroppen under och efter en graviditet. Resterande kurstillfällen innehåller aktiveringsövningar, uppvärmning och självklart träning. Inga förkunskaper krävs. Kursen passar alla – vana träningsutövare samt de som inte har sådan stor träningserfarenhet.

Barn (inte syskon utan barnvakt – vi har ett loft/kök där man kan sitta om så behövs) är självklart välkomna under träningstillfällena. Kursen kan ses som en start för att sedan komma igång med träningen på egen hand.

Kursen kommer vara till störst nytta om du redan innan, mer eller mindre, gått igenom MammaMage appen (finns att ladda ned för en liten peng).

Platser: 8 deltagare 
Pris: 1000:- 
Inga kursdatum spikade ännu pga rådande restriktioner.

PT MAMMAMAGE

Att hitta tillbaka, eller att börja träna efter att man fått barn kan vara krångligare än man tror. Rutinerna och prioriteringarna ser annorlunda ut och är man dessutom kvinna så har kroppen gått igenom en enorm förändring. 

CrossFit Övik erbjuder alla kvinnor som någon gång fött barn möjligheten att boka en Mammamage screening hos vår coach och cert. MammaMage instruktör Linda. Perfekt om du t.ex. ska gå vår grundkurs!

Vi träffas, samtalar om din/dina graviditeter och förlossningar samt tidigare träningsvanor och nuvarande mål. Efter det tittar vi på hur magen och bäckenbotten arbetar och går även igenom övningar som hjälper rehabiliteringen framåt. Om du önskar så går vi också igenom mer specifika rörelser och övningar för ex. CrossFit, styrketräning, löpning mm.

Tid: 60-90 min
Kostnad: 750 kr

Önskar du mer information, vänligen kontakta Linda.

Linda Glans

Linda Glans
PT Mammamage

mammamage@crossfitovik.se