BLI MEDLEM

Vem du än är, oavsett mål. Vi hjälper dig att nå dem! Innan du tecknar ett medlemskap så rekommenderar vi att du kommer och kör ett prova-på-pass. Inom CrossFit är ett pass sällan det andra likt, därför erbjuder vi två stycken gratis ”prova-på-pass” för att kunna ge dig en så bra uppfattning som möjligt om hur och vad vi tränar.

Prova-på bokar du direkt här på hemisdan i vårt schema. Tryck på knappen ”prova-på”. Har du några funderingar – kontakta oss, vi hjälper dig!

VILKA FÖRDELAR FINNS MED ATT TRÄNA HOS CROSSFIT ÖVIK?

Korta, intensiva träningspass har visat sig vara mycket effektiva och är här för att stanna! Kroppens syreupptagningsförmåga förbättras och du blir uthålligare. CrossFit gör dig starkare, rörligare, snabbare och smidigare. Du får en bättre koordination, kroppskontroll och balans. Men framförallt får du en tight gemenskap tillsammans med medlemmar och instruktörer, och du kommer att ha sjukt roligt! 

ALLA ÄR VÄLKOMNA

På CrossFit Övik är alla välkomna; oavsett kön, sexualitet, etnicitet eller religiös tillhörighet. Vi är måna om varandra och varje medlem ansvarar för att bidra till en skön atmosfär och god tillvaro. Vi tränar rent och har därför noll tolerans mot alla olagliga prestationshöjande preparat.