MAMMATRÄNING: SMALL GROUP

Att hitta tillbaka, eller att börja träna efter att man fått barn kan vara krångligare än man tror. Rutinerna och prioriteringarna ser annorlunda ut och är man dessutom kvinna så har kroppen gått igenom en enorm förändring. 

CrossFit Övik erbjuder alla kvinnor som någon gång fött barn möjligheten att boka en Mammamage screening hos vår coach och cert. MammaMage instruktör Linda. Perfekt om du t.ex. ska gå vår grundkurs!

Vi träffas, samtalar om din/dina graviditeter och förlossningar samt tidigare träningsvanor och nuvarande mål. Efter det tittar vi på hur magen och bäckenbotten arbetar och går även igenom övningar som hjälper rehabiliteringen framåt. Om du önskar så går vi också igenom mer specifika rörelser och övningar för ex. CrossFit, styrketräning, löpning mm.

Tid: 60-90 min
Kostnad: 750 kr

Önskar du mer information, kontakta Linda.

För att boka en screening, klicka på ”bli medlem” och välj ”personlig träning”.

Linda Glans

Linda Glans
PT Mammamage

mammamage@crossfitovik.se

PT

Att boka en PT-tid med någon av oss coacher kan vara nyckeln till din framgång. 
Egentid med en coach betyder fullt fokus bara på dig och det du önskar förbättra.

För mer info och tidsbokning, vänligen kontakta oss!
Info@crossfitovik.se

Mikaela Brandberg

Mikaela Brandberg
PT 

mikaela@crossfitovik.se

KROPPSMÄTNING

InBody – se vad din kropp består av.

Vi använder oss av InBody för att se att man är på rätt väg när man har mål att exempelvis gå upp i vikt, gå ned i vikt, öka muskelmassa eller minska fett m.m.

Genom att scanna sig med InBody får du veta vad din kropp består av och får veta hur väl balanserad din kropp är på 30 sekunder.

Att ställa sig på en vanlig våg ger dig en siffra, men vad betyder den siffran?

Med Inbody får du direkta och precisa mätningar utan konstiga uppskattningar och påhitt. Du får helt enkelt klara besked och en bekräftelse på om du är på rätt väg eller om det är dags att tänka om.

Kontakta oss för mer info och tidsbokning.
info@crossfitovik.se

Mikaela Brandberg

Mikaela Brandberg
PT 

mikaela@crossfitovik.se